Vaste windschermen particulier

Een windscherm kopen voor uw terras of tuin hoeft u maar één keer te doen mits deze degelijk, functioneel, stijlvol en luxe gemaakt is opdat u er erg lang plezier van beleeft. Dát is nu de passie van EKterrasschermen!
Wanneer kunt u gebruik maken van een terras windscherm ? Het liefst ieder jaargetijde, uit de wind en gewoon een versnapering drinken als de zon schijnt, zonder dat u van uw stoel afwaait (of het koud krijgt).

Een terrasscherm moet ook mooi en degelijk zijn, daarom hebben wij dit windscherm goed doorontwikkeld.

EKterrasschermen is supersnel met levering en plaatsing van windschermen en terrasschermen. Aarzel niet en wij verzorgen snel een vrijblijvende offerte. Indien gewenst zit u over 2 weken al uit de wind op uw eigen terras!
Kijk ook bij Horeca terrasschermen voor onze horeca terrasschermen en de uitschuifbare windschermen.

HOE worden onze windschermen vervaardigd: Een windscherm  wordt gemaakt van solide aluminium profielen met transparant gehard veiligheidsglas. Hierdoor zijn de windschotten ook zeer onderhoudsvriendelijk.
GLAS: Wij leveren -indien gewenst- ook andere soorten glas in de windschermen. Het is mogelijk om verschillende soorten glas in de terras schermen te plaatsen (zoals gezandstraald glas of Crepi glas (= decoratie figuurglas).
U BEPAALT ZELF: U mag zelf bepalen of privé wilt zitten of juist alles wilt zien. Een windscherm moet mooi in eenvoud, uitstekend in kwaliteit èn naar uw eigen wensen en eisen vervaardigd zijn.
MAATWERK: Een EK terras windscherm wordt speciaal voor u op maat gemaakt, in iedere afmeting en gewenste kleur. U bepaalt en wij maken. Wij houden rekening met mindervalide mensen en hebben veel mogelijkheden bij  aanpassingen van terrasschermen voor bijvoorbeeld rolstoel – of scootmobiel gebruikers.