Vaste windschermen

Ieder terras verdient een  windscherm. Zeer stijlvol, luxe en degelijk gemaakt en dat is de passie van EK terrasschermen! Een windscherm voor het terras of in de tuin moet functioneel zijn. Het liefst in ieder jaargetijde op uw terras en dan uit de wind en gewoon het kopje koffie of  wijntje kunnen drinken als de zon schijnt, zonder dat u van uw stoel afwaait of het koud krijgt.  Een terrasscherm moet ook mooi en degelijk zijn, daarom hebben wij dit windscherm goed doorontwikkeld.

EKterrasschermen is supersnel met levering en plaatsing van windschermen en terrasschermen. Aarzel niet en wij verzorgen snel een vrijblijvende offerte.
Indien gewenst zit u over 2 weken al uit de wind op uw eigen terras!
Kijk ook bij Horeca terrasschermen voor onze horeca terrasschermen.

HOE maken wij onze windschermen: Een windscherm  wordt gemaakt van olide aluminium profielen met transparant gehard veiligheidsglas. Hierdoor zijn de windschotten ook zeer onderhoudsvriendelijk.
GLAS: Natuurlijk leveren wij indien gewenst andere soorten glas in de windschermen, het is ook mogelijk om verschillende soorten glas in de terras schermen te plaatsen (zoals gezandstraald glas of Crepi glas (= decoratie figuurglas).
U BEPAALT: Dan kunt u zelf bepalen of privé wilt zitten of juist alles wil bekijken. Een windscherm moet mooi in eenvoud, uitstekend in kwaliteit èn naar uw eigen wensen en eisen vervaardigd zijn.
MAATWERK: Een EK terras windscherm wordt speciaal voor u op maat gemaakt, in iedere afmeting en gewenste kleur. U bepaalt en wij maken. Wij houden zeker rekening met minder valide mensen en hebben veel mogelijkheden bij  aanpassingen van terrasschermen voor bijvoorbeeld rolstoel – of scootmobiel gebruikers.