Balkon windschermen

Balkon windschermen nodig ?  Eindelijk eens “uit die wind” en nu op zoek naar de beste balkon windschermen, dan bent u bij EK terrasschermen aan het juiste adres. Wij fabriceren al vele jaren balkon windschermen voor  nieuwbouw – of bestaande woningen en appartementen. Leveren graag aan particuliere opdrachtgevers, maar ook  aan verenigingen van eigenaren, projectontwikkelaars en architecten.

Een balkonscherm heeft vele voordelen, wellicht meer dan u denkt.
Het biedt privacy, het houd je uit de wind, is een verfraaiing van uw balkon of het terras van uw appartement. Zo zijn alle windschermen in alle RAL kleuren leveren en de levertijd is zeer kort bij EK terrasschermen. Het is realiseerbaar dat u met 2 weken al uit de wind achter uw balkonscherm zit. Neem vrijblijvend contact op met ons voor verdere uitleg en het bespreken van de mogelijkheden. U hoeft niet verder meer te zoeken voor de beste handgemaakte terrasschermen voor de scherpste prijs !

Hieronder een kleine samenvatting van reeds gerealiseerde projecten met zeer tevreden opdrachtgevers, (klik op een foto, daarna op het linker of rechterdeel van de foto om meer foto’s te bekijken).

Een windscherm op balkon is geen grote uitgave, maar het kan wel voor veel privacy zorgen.
Zo kunnen delen van de windschermen (windschotten) transparant gemaakt worden, waardoor er niet meer naar binnen gekeken kan worden. Ook kunnen de schermen -indien gewenst- geheel geopend worden opdat de wind weer vrij spel heeft op het balkon. Onze mogelijkheden met de windschotten zijn bijna onbegrensd. Als optie ook leverbaar met infrarood warmtestralers.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

HOE maken wij de windschermen?
Een windscherm wordt handgemaakt van solide aluminium profielen met transparant gehard veiligheidsglas. Hierdoor zijn de windschotten ook zeer onderhoudsvriendelijk.
GLAS: Natuurlijk leveren wij indien gewenst andere soorten glas in de windschermen,
het is ook mogelijk om verschillende soorten glas in de terras schermen te plaatsen
(zoals gezandstraald glas of Crepi glas (= decoratie figuurglas).
U BEPAALT: U mag zelf bepalen of u privé wilt zitten of juist alles wil bekijken (door glas heen kijken)
Een windscherm moet mooi zijn in eenvoud, uitstekend in kwaliteit èn naar uw eigen wensen en eisen vervaardigd worden.
MAATWERK: Een EK terras windscherm wordt speciaal voor u op maat gemaakt in iedere afmeting en gewenste kleur. U bepaalt en wij maken !
Wij houden zeker rekening met minder valide mensen en hebben veel mogelijkheden bij aanpassingen van terrasschermen voor bijvoorbeeld rolstoel – of scootmobiel gebruikers.

Balkon windschermen kopen - EK Terrasschermen

Balkon windschermen

Balkon windschermen kopen

Balkon windschermen

Balkon windschermen

TIP: Heeft u een website, zet de link naar ons en wij linken terug. Link naar ons