Plexiglas preventiescherm

Plexiglas Corona preventie schermen

De meest mensen hebben het over plexiglas, maar wij gebruiken Polycarbonaat glas. Plexiglas kan breken, Polycarbonaat niet !

Wij maken alles op maat én in ieder gewenste kleur, voorzien van logo of andere reclame en voorzien van openingen als deze op een balie worden geplaatst.

Verplaatsbaar – of een verrijdbaar Covid 19 preventiescherm nodig dan bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we de mogelijkheden bespreken van de Corona preventieschermen.

Wellicht heeft u de afgelopen weken de namen zoals “spatscherm’ of “baliescherm’ ergens gehoord. Deze transparante afschermingen worden geplaatst in ruimtes waar mensen dicht bij elkaar in contact staan, bijvoorbeeld voor – en tussen kassa’s, bij balies en in ontvangstruimtes.

Wist u dat onze aluminium profielen uitermate geschikt zijn voor om een corona preventie scherm mee te maken ? Aluminium is namelijk licht van gewicht, sterk en stabiel, veilig en betaalbaar.

Zo kan Ekterrasschermen ieder gewenst preventiescherm voor u maken, ongeacht de grootte of de vorm. Neem snel contact met ons op via 06 5438 1022

Verrijdbaar Corona preventiescherm

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0313.jpg

Corona preventie schermen met plexiglas en kettingen voor horeca

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2510.jpg

Corona preventieschermen op terras met afgeschermde doorgang voor bediening en de klanten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is schipluiden-2-800-x-600.jpg

Met afgeschermde gang voor bediening

Verrijdbaar plexiglas Corona preventie schermen

Kijk ook bij onze andere verrijdbare windschermen die wij ook als coronascherm kunnen aanpassen.