Plexiglas preventiescherm

Plexiglas Corona preventie schermen

De meest mensen hebben het over plexiglas, maar wij gebruiken Polycarbonaat glas. Plexiglas kan breken, Polycarbonaat niet !

Wij maken alles op maat én in ieder gewenste kleur, voorzien van logo of andere reclame en voorzien van openingen als deze op een balie worden geplaatst.

Verplaatsbaar – of een verrijdbaar Covid 19 preventiescherm nodig dan bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we de mogelijkheden bespreken van de Corona preventieschermen.

Wellicht heeft u de afgelopen weken de namen zoals “spatscherm’ of “baliescherm’ ergens gehoord. Deze transparante afschermingen worden geplaatst in ruimtes waar mensen dicht bij elkaar in contact staan, bijvoorbeeld voor – en tussen kassa’s, bij balies en in ontvangstruimtes.

Wist u dat onze aluminium profielen uitermate geschikt zijn voor om een corona preventie scherm mee te maken ? Aluminium is namelijk licht van gewicht, sterk en stabiel, veilig en betaalbaar.

Zo kan Ekterrasschermen ieder gewenst preventiescherm voor u maken, ongeacht de grootte of de vorm. Neem snel contact met ons op via 06 5438 1022

Verrijdbaar Corona preventiescherm

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0313.jpg

Corona preventie schermen met plexiglas en kettingen voor horeca

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2510.jpg

Corona preventieschermen op terras met afgeschermde doorgang voor bediening en de klanten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is schipluiden-2-800-x-600.jpg

Met afgeschermde gang voor bediening

Het is nodig om klaar te zijn voordat Nederland weer naar buiten mag en kan genieten op een terras, maar wél met 1,5m afstand volgens de regels van het RIVM. Version 2.54.3 | HelpOpwaarderen naar MapPress Pro No maps found

SEO

Focus keyphraseHulp bij het kiezen van de perfecte focus keyphrase(Opent in een nieuwe browsertab)Bekijk als:Resultaat op mobielDesktop resultaatUrl voorbeeld:

https://www.ekterrasschermen.nl › corona-preventie-schermenSEO titel voorbeeld:Corona preventie schermen – Terrasschermen, windscreens en windschermenVoorbeeld van de meta omschrijving:

Corona preventie schermen op maat leverbaar, verrijdbaar/verplaatsbaar volgens de regels van het RIVM. Covid 19 preventieschermen in alle gewenste kleuren. ZichtbaarheidPublicerenAuteur20 revisiesURL slug

Het laatste gedeelte van de URL. Lees over permalinks(opent in een nieuwe tab)

Voorbeeld https://www.ekterrasschermen.nl/corona-preventie-schermen/(opent in een nieuwe tab)

You need to analyze your posts and/or pages in order to receive the best link suggestions.

to generate the missing link suggestions.

Dit is een lijst van gerelateerde content waar je naar kunt linken in je bericht. Lees ons artikel over site structure(Opent in een nieuwe browsertab) om meer te leren over hoe intern linken je SEO kan verbeteren.

Overweeg naar deze artikelen te linken:Terrasschermen, Windschermen & Privacy schermen(Opent in een nieuwe browsertab)Windscherm en terrasscherm(Opent in een nieuwe browsertab)